Mijn eerste week bij Prima Donna

  • Geplaatst op
  • Door Inez Dijkman
  • 0
Mijn eerste week bij Prima Donna

Vorige week maandag was het zover; mijn eerste echte werkdag bij Prima Donna. Ik had geen betere eerste week kunnen kiezen! Begin november is Prima Donna verhuisd, dus organiseerden we afgelopen week een koffie-uurtje waar buren konden aanschuiven om gezellig kennis te maken. Hierdoor leerde ik niet alleen de andere bedrijven in het pand kennen, maar Prima Donna ook elke dag een stukje beter.

Ongeveer 3 weken geleden werd ik via LinkedIn benaderd door Petra. Ze had mijn oproep gezien waarin ik vertelde dat ik op zoek was naar een communicatiefunctie in regio Deventer. Een aantal dagen later mocht ik langskomen voor een kennismakingsgesprek in hun splinternieuwe kantoor. Gezien het vertrek van collega Karlijn was er plots een plek vrijgekomen in het team en werd het kennismakingsgesprek een sollicitatiegesprek. Al snel werd duidelijk dat ik de week erop kon starten bij Prima Donna!

 

Mijn eerste kennismaking met het team was tijdens een etentje bij ’t Zusje in Deventer. Dit teamuitje was een leuke manier om iedereen al te spreken en leren kennen, nog voor mijn eerste werkdag. Zoals ik eerder al zei, was mijn eerste werkweek een leuke week met elke dag een koffie-uurtje. Verder verliep de week erg vlot, waarbij ik iedereen (waar mogelijk) heb ondersteund.

 

Deze week is de officiële opening van het nieuwe kantoor van Prima Donna; alweer een leuke, feestelijke dag in het vooruitzicht! Ik ben ontzettend enthousiast dat ik deel uitmaak van het Prima Donna team en hoop veel te leren de komende tijd!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.