Interne communicatie

€--,--

Interne communicatie is meer dan e-mail, het intranet en nieuwsbrieven. De interne communicatie is één van de strategische beleidsinstrumenten. Met behulp van een goede interne communicatie kun je bijdragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen, draagvlak creëren, en houding en gedrag van medewerkers beïnvloeden.

Interne communicatie is niet iets tijdelijks, het is een continu proces. Als de interne communicatie goed gaat, wil je dat zo houden. Als het verbetering nodig heeft, wil je er iets aan doen. Ook als er (kortstondige) veranderingen op stapel staan, is het handig er een intern communicatieplan of -traject voor op te zetten. 

We gaan te werk op basis van bestaande (beleidsplannen) of een communicatieplan, waarin we rekening houden met de organisatiedoelstellingen, de communicatie in relatie tot de overige beleidsinstrumenten en jullie wensen. Afhankelijk van de grootte/duur van het traject en de impact ervan, betrekken we de medewerkers in een zo vroeg mogelijk stadium niet alleen in maar ook bij het traject. Prima Donna coördineert het traject, bewaakt de planning, kwaliteit en budget, en voert desgewenst delen van de communicatie uit. Wij voeren (mede) de regie op de achtergrond, jij en/of jullie organisatie vormt het gezicht op de voorgrond.

Ook voor interne communicatiemiddelen, zoals (sociaal) intranet, kun je bij ons terecht.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen