Logo

€--,--

Wanneer we de vraag krijgen naar een nieuw logo of nieuwe huisstijl, is ons uitgangspunt altijd de strategie. Een ontwerp moet immers gebaseerd zijn op stevige fundamenten. De kern van wie de organisatie is en wat ze wil uitstralen. Samen met jou gaan we op zoek naar die fundamenten. Dat kan in een gezamenlijke sessie zijn. Het betrekken van mensen binnen de organisatie is voor ons daarin heel belangrijk. Op basis van een document en mondelinge briefing met alle relevante uitgangspunten gaat een ontwerper aan de slag. Dat kan een contact van ons zijn, maar ook een ontwerper waar jij goede ervaringen mee hebt.  

Staat de nieuwe huisstijl eenmaal, dan kunnen wij je ook ondersteunen bij de invoering daarvan. We maken een plan, stellen bijvoorbeeld een huisstijlwerkgroep in en gaan vooral praktisch met mensen binnen de organisatie aan de slag. In overleg bepalen we of we de huisstijl in een keer of gefaseerd invoeren.

Implementatie huisstijl
Bij de invoering van een (nieuwe) huisstijl betrekken we bij voorkeur diverse mensen binnen jouw organisatie. Wij brengen onze ervaring met de implementatie samen met de praktische ervaring van de medewerkers. We stellen een huisstijlwerkgroep in en gaan aan de slag met het maken van een plan van aanpak en het uitvoeren daarvan. We inventariseren de huidige middelen, brengen eventuele knelpunten in kaart en bedenken praktische oplossingen. Prima Donna coördineert de invoering en stuurt de werkgroep aan.

Neem vrijblijvend contact met ons op

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen