Maarten van Leeuwen

"Mijn zoektocht met vallen en opstaan naar betrokkenheid op en rondom een communityplatform"

Maarten van Leeuwen heeft een ruime ervaring op het gebied van digitale marketing en communicatie. Hij werkt graag als verbinder en aanjager, zowel binnen en buiten organisaties, waarbij mensen, duurzaamheid, communicatie, innovatie en technologie samenkomen. In het verleden werkte hij o.a. als medewerker, freelancer, adviseur en ondernemer voor non profit organisaties, startups en een gemeente. Daarbij staat het verbinden van mensen en organisaties centraal om op innovatieve wijze samen te werken aan maatschappelijke opgaven.

Op dit moment werkt Maarten als community manager en social media expert werkzaam bij de gemeente Berkelland. Vanuit zijn rol als communitymanager (sociaal intranet: Plek) en social media expert adviseert hij over het maken van verbindingen binnen de organisatie en het bereiken van doelgroepen buiten de organisatie met behulp van social media.

Daarnaast werkt hij in opdracht vanuit de gemeente Berkelland als communitymanager bij de P10, een samenwerkingsverband van grote plattelandsgemeentes (sociaal intranet: Embrace).

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »