Ontwerp

Het ontwerp van een communicatiemiddel is van essentieel belang. Het moet jouw doelgroep raken. Wij werken met diverse vormgevers samen. Niet alleen met onze eigen contacten, maar ook met ontwerpers waar jij als klant mee werkt. We gaan natuurlijk altijd uit van de huisstijl.

We hebben er bewust voor gekozen geen ontwerper in huis te nemen. Zo is ons advies objectief. We zetten ontwerpers uit ons - bewezen - netwerk in die passen bij onze opdrachtgevers. Wij briefen hen en onderhouden de contacten. Ook bewaken wij de planning. Prima Donna presenteert dus ook de ontwerpen en verwerkt de eventuele correcties. Die kunnen ontwerptechnisch of tekstueel zijn. Makkelijk: jij hebt te maken met één aanspreekpunt.

Ontwerpbegeleiding

Het briefen van ontwerpers is een vak apart. Tussen de klantwensen en het uiteindelijke eindproduct zit een intensieve fase van verduidelijking, het interpreteren van de briefing van de klant, de vertaalslag naar het middel en het gebruik van logo en huisstijl. Het opvullen van die ruimte tussen klant en ontwerper is de kracht van Prima Donna. Daarnaast nemen we dan meestal ook het tekstschrijven op ons. Ook dat is het resultaat van de bovengenoemde stappen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »