Op pad voor content in het historische Deventer

€--,--

Deze zomer organiseert Prima Donna communicatie een leuk en leerzaam zomers uitje in de historische Hanzestad Deventer. We gaan op pad voor content en ontdekken daarbij allerlei mooie plekken in de stad. We hebben een leuke speurtocht voor jullie uitgezet, waarbij je onderweg theorie en opdrachten krijgt. Je gaat met de opdrachten aan de slag voor je eigen bedrijf of organisatie, zodat je er ook in de praktijk iets aan hebt. Onderweg kom je ons tegen, waarbij we je steeds weer verrassen!

Trots op Deventer
Deventer is één van de oudste steden van Nederland. Een levendige stad die verrast. Door de ligging aan de IJssel groeide Deventer al vroeg uit tot een belangrijk handelscentrum, een internationale Hanzestad. De rijke historie is goed bewaard gebleven en nog goed zichtbaar. Laat je verwonderen tijdens een wandeling door de pittoreske binnenstad door authentieke straatjes, langs mooie kerken en stadspleinen.

Wat leer je over content?

  • Wat is content en waar kun je het vinden?
  • Hoe kom je aan inspiratie voor je content?
  • Hoe maak je tekst en beeld voor content?
  • Hoe kun je content recyclen?

Programma
We bieden deze speurtocht op meerdere data aan in de zomer. Mocht het weer erg slecht zijn, dan bieden we een alternatief indoorprogramma in Deventer. Zowel het outdoor- als indoorprogramma is coronaproof, we werken met kleine groepen. De speurtocht gaat bij voldoende deelnemers door.

Data en tijden

21 juli, 23 juli, 29 juli, 30 juli, 11 augustus, 20 augustus, 27 augustus

We starten om 9.30 uur en ronden af rond 13.00 uur. Dan kun je daarna nog lekker gaan lunchen bij één van de vele restaurantjes en ’s middags de stad op eigen gelegenheid verkennen.

Heb je interesse, maar kun je niet op één van de aangegeven data? Laat het dan vooral weten, dan kunnen we mogelijk een speurtocht op een andere dag plannen.

Wil je mee op speurtocht? Geef je dan op via [email protected]. Zou je willen aangeven of je met het openbaar vervoer, per auto of fiets komt? 

Prijs

99 euro excl. BTW

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen