Welkom bij Prima Donna!

Prima Donna is een strategisch communicatiebureau dat graag de handen uit de mouwen steekt. Deventer is onze uitvalsbasis. Wij werken een project of opdracht. Ook kun je ons als flexibele schil rond je eigen afdeling inzetten. We hebben ervaring in veel verschillende branches

Pak de regie
We faciliteren jouw organisatie om vanuit het verhaal, het DNA, dat wat een organisatie uniek maakt, zelf jullie communicatiekracht te leren kennen, te ontwikkelen en in te zetten. We leren je daarbij liever  'zwemmen', dan dat we je een reddingsboei toewerpen. Gericht op de lange termijn dus. Al kunnen we je ook uit de brand helpen met een korte klus.

Wanneer moet je óns hebben? 
Als je op zoek bent naar:

  • een goed doordacht en praktisch advies
  • een flinke dosis creativiteit 
  • een bureau dat snel is
  • een bureau dat zich aan afspraken houdt
  • een antwoord op je communicatievraag. Als we je zelf niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk, maar proberen we je wel verder te helpen. 

Het 'waarom' van Prima Donna
We houden van ons vak en worden er blij van om daarmee organisaties te helpen hun verhaal te vertellen. We willen van betekenis zijn, door beter te communiceren, begrijpen mensen elkaar beter en dat voorkomt veel misverstanden! We werken graag samen in ons team; dat inspireert ons en brengt ons verder in onze individuele ontwikkeling, maar ook als team en als bedrijf. Daarnaast geven we graag jonge mensen een kans zich te ontwikkelen in het communicatievak, maar leren wij tegelijkertijd ook van hen.

Onze ‘touch’
Bij Prima Donna werken enkel vrouwen. Hiermee onderscheiden wij ons van andere bureaus. De vrouwelijke eigenschappen die we gebruiken bij ons werk zijn: attent zijn, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen. Ons hoofd en onze ‘handjes’ kun je flexibel inzetten. Ons ‘hart’, onze betrokkenheid, krijg je daar altijd bij.