Over Rob van Haarlem

Tijdlab maakt tijdreizen! Natuurlijk niet door echt door de tijd te reizen maar door deze ervaring te bieden door middel van 3D-visualisaties.
Sinds het begin in 2015 creëert Tijdlab passende, virtuele oplossingen die naadloos aansluiten bij de visie, vraag en huisstijl van de opdrachtgever.
De expertise van het team van Tijdlab ligt voornamelijk in het creëren van virtuele ervaringen ter verrijking van reeds bestaande verhalen. Hierbij zorgen ze er voor dat het eindresultaat niet alleen vermakelijk, maar ook altijd wetenschappelijk onderbouwd is.

Als een van de eigenaren van Tijdlab, heeft Rob van Haarlem een duidelijke visie voor ogen: "Erfgoed van iedereen, voor iedereen". Waar veel van de presentaties omtrent cultureel erfgoed nog erg traditioneel zijn, bieden nieuwe technieken als virtual reality en gamification oplossingen om cultureel erfgoed nog breder te presenteren. Met een achtergrond in de archeologie en een ondernemende drive is het dan ook niet vreemd dat Rob zich nu inzet voor nieuwe presentaties in de erfgoed sector.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »