Veelgestelde vragen
1 Zelf doen of uitbesteden?
1.1 Als ik een opdracht/klus uitbesteed, houd ik dan zelf wel de regie in handen?

De opdrachtgever heeft altijd de regie in handen. Samen met ons bepaal jij tot hoever jouw regie gaat. Wil je alles zien en goedkeuren of wil je een deel aan je bureau overlaten? Als je daarover goede afspraken maakt, weten beide partijen waar ze aan toe zijn. 

1.2 Waarom zou ik een opdracht uitbesteden als ik het zelf sneller kan?

Dat je het zelf sneller kan, klopt waarschijnlijk helemaal. Wat we merken is dat onze opdrachtgevers die opdrachten uitbesteden die een ander ook kan doen. Zodat ze zelf tijd hebben om de taken en opdrachten uit te voeren die ze zelf echt beter kunnen en die belangrijk zijn om zelf te doen. Want tijd..., die komt bijna elke communicatieprofessional tekort.

1.3 Als ik iets uitbesteed, kost dat veel geld toch?

Dat is een veelvoorkomend misverstand: een extern bureau is duur. Maar het ligt er helemaal aan over welk bureau je praat. Prima Donna bijvoorbeeld werkt niet met accountmanagers. Dat scheelt al sowieso veel geld! Maar je kunt ook samen met je bureau kijken hoe je je budget het meest effectief besteedt. Besteed bijvoorbeeld een deel van het werk uit en doe een gedeelte zelf. En vaak hebben wij ook creatieve oplossingen in communicatievraagstukken, zodat je daar ook geld op kan besparen!

2 Prima Donna
2.1 Binnen welke branches/voor welk type opdrachtgevers zijn jullie werkzaam?

Wij werken voor kleine en grote klanten in veel verschillende branches. In ons 25-jarig bestaan hebben wij ervaring opgedaan in verschillende sectoren. Een overzicht vind je hier

2.2 Wat kunnen jullie allemaal doen voor mijn organisatie/bedrijf?

Deze vraag is nogal breed. Maar zoals je op deze website kunt zien gaan onze diensten van advies tot uitvoering en van workshops tot het organiseren van events. Maar ook voor social media en contentcreatie kun je bij ons terecht. Grasduin gerust op de website en natuurlijk kun je altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek vragen!