Over ons

Prima Donna is een strategisch communicatiebureau dat graag de handen uit de mouwen steekt. Deventer is onze uitvalsbasis. Wij werken aan een project of opdracht. Ook kun je ons als flexibele schil rond je eigen afdeling inzetten. Wij hebben ervaring in verschillende branches.

Pak de regie
We faciliteren jouw organisatie om vanuit het verhaal, het DNA, dat wat een organisatie uniek maakt, zelf jullie communicatiekracht te leren kennen, te ontwikkelen en in te zetten. We leren je daarbij liever  'zwemmen', dan dat we je een reddingsboei toewerpen. Gericht op de lange termijn dus. Al kunnen we je ook uit de brand helpen met een korte klus.

Onze ‘touch’
Bij Prima Donna werken enkel vrouwen. Hiermee onderscheiden wij ons van andere bureaus. De vrouwelijke eigenschappen die we gebruiken bij ons werk zijn: attent zijn, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen. Ons hoofd en onze ‘handjes’ kun je flexibel inzetten. Ons ‘hart’, onze betrokkenheid, krijg je daar altijd bij.

Wanneer moet je ons hebben? 
Als je op zoek bent naar:

  • een goed doordacht en praktisch advies
  • een flinke dosis creativiteit 
  • een bureau dat snel is
  • een bureau dat zich aan afspraken houdt
  • een antwoord op je communicatievraag. Als we je zelf niet kunnen helpen, zeggen we dat eerlijk, maar proberen we je wel verder te helpen. 

Het 'waarom' van Prima Donna
We houden van ons vak en worden er blij van om daarmee organisaties te helpen hun verhaal te vertellen. We werken graag samen in ons team; dat inspireert ons en brengt ons verder in onze individuele ontwikkeling, maar ook als team en als bedrijf.