Sollicitatieklas

€--,--

Solliciteren? Niet de leukste bezigheid. Maar wat als je er nu hulp en ondersteuning bij krijgt? En een motiverende club om je heen hebt? Zo zien wij de Sollicitatieklas, doe mee!

Dit hebben wij jou te bieden:

Gratis lidmaatschap
Als jij één van bovenstaande producten bij ons afneemt, bieden wij jou bovendien gratis het lidmaatschap aan van onze besloten LinkedIn-groep De Sollicitatieklas waarin we tips delen en waarin je met elkaar ervaringen kunt uitwisselen. 

Waarom aansluiten bij onze Sollicitatieklas?

  • Jij wilt je boodschap overbrengen aan je - hopelijk - nieuwe werkgever. Wij zijn communicatieprofessionals die verstand hebben van communicatie en weten hoe je een boodschap overbrengt.
  • Wij hebben ervaring met arbeidsmarktcommunicatie en met coaching en training.
  • De Sollicitatieklas is persoonlijk. Natuurlijk zien wij ook veel aanbieders op dit gebied, maar die bieden veelal standaard producten aan. Wij gaan in op jouw persoonlijke situatie. 

De combinatie hiervan maakt dat wij jou echt verder kunnen helpen en motiveren om een baan te vinden. 

Sollicitatieklas in Deventer
Zodra we weer bij elkaar mogen komen, starten we een ook een 'live' Sollicitatieklas in Deventer.
Elke donderdagochtend van 10 tot 12 uur. Je maakt kennis met de andere deelnemers en we gaan met elkaar aan de slag met brieven, cv's en het oefenen van sollicitatiegesprekken. Meer informatie over deelname en voorwaarden volgt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen