Tuinsessies zomer 2019

€--,--

We zitten alweer op de helft van het jaar, wat gaat dat snel! Een mooi moment om de balans op te maken: wat wil je nog oppakken en waar wil je graag meer over leren? In juli en augustus kun je tijdens onze tuinsessies inspiratie opdoen over allerlei onderwerpen. Dat doen we -bij mooi weer- lekker buiten, in een kleine en ontspannen setting. 

Onze tuinsessies duren twee uur en kosten 39 euro exclusief BTW. Kom je samen met een collega, dan betaal je samen 50 euro exclusief BTW voor één sessie. Je kunt ook een zomerpas nemen voor alle sessies, die kost slechts 150 euro exclusief BTW. De sessies vinden plaats in onze tuin aan de Munsterstraat 10 in Deventer. Na twee uurtjes ben je weer helemaal up-to-date en vol inspiratie! Iets voor jou? Hieronder lees je uit welke sessies je kunt kiezen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: [email protected]. We kunnen voor jouw afdeling ook een tuinsessie 'in company' organiseren, vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Onderwerp Data en tijden
Hoe blaas ik mijn (social) intranet (nieuw) leven in?

di 16 juli 9-11 uur
di 6 aug 9-11 uur

In actie voor arbeidsmarktcommunicatie

do 18 juli 14-16 uur
do 8 aug 14-16 uur

Schrijven voor durfals

di 23 juli 9-11 uur
do 1 aug 14-16 uur

Turbo contentstrategie

do 25 juli 14-16 uur
di 30 juli 9-11 uur

Facebook voor dummies

di 13 aug 9-11 uur
do 29 aug 14-16 uur

Hoe maak je content die raakt?

do 15 aug 14-16 uur
di 27 aug 9-11 uur

Contentformats in een flits

di 20 aug 9-11 uur
do 22 aug 14-16 uur

INHOUD SESSIES:

Hoe blaas ik mijn (social) intranet (nieuw) leven in?

Veel organisaties zijn bezig met het opzetten van een sociaal intranet. Of ze hebben er al één, maar het functioneert nog niet optimaal. Het gedrag van de deelnemers is het allerbelangrijkste voor het succes van een social intranet. Hoe kun je leden enthousiasmeren en faciliteren? Tijdens deze tuinsessie geven we je tips en tricks en bedenken we oplossingen voor valkuilen.

In actie voor arbeidsmarktcommunicatie

Hoe steek je er bovenuit op een krappe arbeidsmarkt? En hoe zorg je ervoor dat je de sollicitant bereikt? Tijdens deze tuinsessie gaan we in op employer branding, de employee journey, vacatureteksten en natuurlijk kunnen social media niet ontbreken.

Schrijven voor durfals

Welke ingrediënten heeft het perfecte bericht? Waar haal je inspiratie vandaan en hoe durf je meer in en mét je teksten? In deze tuinsessie komen verschillende technieken aan bod. Enkele voorbeelden zijn:

  • Mindmap techniek
  • Freewriting
  • Schrijven aan de hand van beelden
  • Wisseltechnieken
  • Gebruik van metaforen

Turbo contentstrategie

Het maken van goede content begint bij een uitgekiende strategie. Wij hebben daarvoor een eigen werkblad ontwikkeld. Dit werkblad bestaat uit alle ingrediënten die nodig zijn voor een bij jouw vraag passende strategie. We vullen dit blad samen in en aan het eind van de tuinsessie ga je met het compleet ingevulde blad (de contentstrategie) voor jouw organisatie naar huis.

Facebook voor dummies

Jij (en je collega’s) maken gebruik van Facebook of willen dat graag. Je weet dat het belangrijk is. Alleen vraag jij je af hoe je als bedrijf of organisatie Facebook nog beter kan benutten. In deze tuinsessie gaan we met elkaar na hoe je meer uit Facebook kan halen voor je organisatie.

  • Wat zijn de laatste trends op het gebied van Facebook?
  • Hoe bereik ik mijn doelgroep via Facebook?
  • Welke content is geschikt voor Facebook?
  • En nog veel meer handige tips!

Hoe maak je content die raakt?

Een pakkende tekst en passend beeld zijn de basis van aansprekende content. Na deze tuinsessie heb jij je ijkpersonen/persona’s in kaart gebracht. Ook weet je uit welke ingrediënten aansprekende content bestaat én hoe je deze maakt. Natuurlijk gaan we ook oefenen!

Content formats in een flits

Het werken met thema’s in je content (een vorm van herocontent – Aart Lensink) is onmisbaar in je contentstrategie. Er zitten veel voordelen aan het gebruik van formats. Je kunt van tevoren content verzamelen en klaarzetten, het levert veel likes op en mensen delen de content. In deze tuinsessie gaan we formats bedenken waar jij voor jouw organisatie mee aan de slag kunt.

En natuurlijk laten we in alle sessies jouw vragen aan bod komen!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen