Workshop laat je kennen (netwerken)

Netwerken is veel meer dan wapperen met visitekaartjes op borrels. Sterker nog: iedereen doet het. Maar meestal onbewust en daardoor weinig gestructureerd. Dat is jammer, want gericht netwerken levert altijd iets zinvols op. Van tevreden klanten, een nieuwe baan en een leuk zangkoor tot een geschikte huisarts of dat ontbrekende teamlid. In deze training ervaar je hoe je jouw netwerk en netwerkstijl (iedereen heeft beide) effectiever inzet. Op een manier die bij jou past.

Ook iedere organisatie heeft een eigen netwerk en netwerkstijl. Sluiten beide aan op het beleid en de medewerkers? Hoe beter afgestemd, hoe efficiënter en effectiever. Deze netwerktraining is bij uitstek geschikt voor individuen en organisaties die denken dat netwerken vooral voor managers en directeuren is. De afgelopen jaren hebben we met deze training veel ogen geopend. Na afloop beschouwen deelnemers netwerken als onmisbaar en krachtig communicatie-instrument.

Onze workshopuitgangspunten:

  • je laten ervaren hoe het óók kan. Niet vertellen hoe het (anders) moet.
  • een standaardworkshop levert te weinig blijvend effect op. Onze workshops zijn maatwerk.
  • in een workshop ga je zelf aan de slag (dit lijkt een dooddoener, maar hoe vaak hebben we zelf niet ervaren dat je alleen zit te luisteren?).
  • we maken het leuk én leerzaam.

Prima Donna heeft een eigen workshopruimte in Deventer. We kunnen de workshop ook bij jou ‘in huis’ geven.

Neem contact op om je vraag met ons te delen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »